YAYIN AKIŞI
KÜNYE
BİZE ULAŞIN

POSBIYIK, FESTİVALDE GÖREVLİ PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Türkiye’nin ödüllü en büyük festivali 22. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’nde görevli personel ve eşlerini festivalin organizasyonunu yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği akşam yemeğinde ağırladı.

Festival süresince yemekhane olarak kullanılan Balık Restoranında düzenlenen teşekkür gecesine Başkan Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ve oğlu Tuğberk Posbıyık ile birlikte katıldı. Masaları gezerek personele teşekkür eden Başkan Posbıyık, temizlik işçisinden, başkan yardımcısına kadar görevli tüm personele teşekkür belgesi verdi. Başkan Posbıyık, festival organizasyonunu yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş ve personeli ile Festival Yürütme Kurulu’na ayrıca teşekkür etti.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK FESTİVALİ OLMA ÖDÜLÜNÜ GURURLA TAŞIYORUZ”

Başkan Posbıyık, yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Kdz. Ereğli’nin kötü ellerce yönetilmemesi için daha çok çalışacaklarını belirten Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

Vefakar, fedakar, çalışkan emekçi kardeşlerim, kente hizmet için büyük bir özveriyle çalışan, işini severek yapan mesai arkadaşlarım. Bu süreçte üstün gayretle katkı yapan Meclis üyelerim, Başkan Yardımcılarım, yönetici arkadaşlarım, festival hazırlık sürecinde görev alan, festivalin başarılı olması için görüş, düşünce ve önerileriyle katkıda bulunan yürütme kurulu üyeleri, hepinizi sevgi barış dostluk duygularımla selamlıyorum ve hoş geldiniz diyorum.

Şair demiş ki “En yüce değer emektir. Ustalık bunu bilmektir”. Ben beş dönemdir bu kenti sizlerle birlikte yönetiyorum. Benim üretken emeğe ne kadar değer verdiğimi, saygı duyduğumu hepiniz biliyorsunuz. İşinin hakkını vermeyenlere nasıl tolerans göstermiyorsam, işini hakkıyla yapanları da kucaklıyorum.

Belediyemizde görev yapan her birimin bu festival için nasıl canla başla çalıştığına, gece gündüz demeden emek harcadığına ve bu festival kentimiz için ne kadar önemli olduğunu kavradıklarına tanık oldum. Bundan büyük memnuniyet duydum. Sağ olun, var olun.

-BAŞARIMIZI BİRLİKTE KUTLUYORUZ-

Bu akşam başarımızı kutlamak için bir araya geldik. Eksikliklerimiz yok mu var tabii ki bunların raporları da bana geliyor. Ama büyük bir organizasyon gerçekleştirdik. Bunlardan ders çıkararak önümüzdeki yıllarda daha da iyisini yapmak için önlem alacağız, daha çok çalışacağız..

Dört gün bu kentte yüzbinler bir araya geldi. Neredeyse sabaha kadar bulundukları yerleri kirlettiler. Ama sabah uyandığımızda tertemiz caddelerle ve pırıl pırıl bir meydanla karşılaştık. Temizlik ve Park Bahçe ekipleri gece gündüz çalıştı.

Yine yüz binlerce insan gerekli önlemler alındığı için üzücü bir olay yaşanmadan dört gün yan yana eğlenebildiler. 

Zabıta’dan, Mali Hizmetler’e, Destek Hizmetlerine, itfaiye çalışanlarından, yazı işlerine, İmar Müdürlüğü’ne,Veterinerlikişlerinden, Fen işlerine, Su ve Kanalizasyon işlerine, Ulaşım’dan Plaj Görevlilerine, İşletme İştiraklere, Özel Kalem’e bütün birimlerimizde çalışanlarımız festival için büyük bir özveriyle çalıştı ve üzerine düşeni sonuna kadar yapmaya gayret etti.

Ayrıca festivalin koordinasyonunu üstlenen, aylar öncesinden bu organizasyona büyük bir özveriyle hazırlanan Kültür Müdürlüğü’nün çalışanlarına, festival öncesi ve sırasında, hazırladıkları videolar, haberler, sosyal medya paylaşımları ve canlı yayınlarla bu faaliyetlerin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan İletişim ve Medya Birimi’ne ve Bilgi İşlem Ekibine ayrıca teşekkür ediyorum.

-EKONOMİYE KATKI YAPTI, TİCARİ HAYAT ZENGİNLEŞTİ, ŞEHRİMİZ MARKA OLDU-

Yaptığımız işlerin şehrin ekonomisine katkı yapmasını, ticari hayatı zenginleştirmesini, istihdam yaratmasını ve şehrimizin bir markaya dönüşmesini hedefleyerek 22 kez festival düzenledik.

O nedenle festivalimiz giderek büyüdü. Türkiye’nin en büyük festivali olma ödülümüzü gururla taşıyoruz. Festivalimiz, sadece ülkemizde değil, dünyada da tanınmaya başladı. Her festivalde, dışarıdan gelen konuklar birer kültür elçisi olarak ülkelerine dönüyor. Buradaki başarı hepimizin. Biz hepimiz bir aileyiz, benim ekibim bekli de Türkiye’nin en iyi ekibi. Aksaklıklarımız yok mu, mutlaka olacak ama yıl ve yıl her şeyi daha düzenli yapmaya başladık. Kimsenin siyasi düşüncesi, dini, dili, ırkı beni ilgilendirmez. Herkese eşit davranmaya çalışırım ama 8 saat görevini yapmayan insanı da asla affetmem. 

-EN YÜKSEK ZAMMI VERECEĞİM-

Bu bölgede zamanında maaşını, ikramiyesini ödeyen en düzenli belediyelerden biri olduğumuzu biliyorsunuz. Emekçi arkadaşlarım hatırlarlar, hayat pahalılığına karşı hiçbir zorunluluğum olmadığı halde, 3 ay önce ara zam yaptım. Şimdi sözleşme zamanı. Yine her zaman olduğu gibi en yüksek oranda sizlere zam vereceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

-EREĞLİ KÖTÜ ELLERE GEÇMESİN-

Ereğli’ye hizmet etmek için buradayız. Eşim emekli, ben emekliyim. Allah’a şükür geçinecek kadar paramız var. Torunlarımız var. Çekip gidebiliriz. Ama Ereğli geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi kötü ellere gidecek diye korkuyorum. Allahıma yalvarıyorum, bana sağlık ver, Ereğli halkını sıkıntılara sokmayalım diyorum. Benimle beraber lütfen bu anlayışla çalışın. Ereğli Türkiye’nin en güzel kentlerinden bir tanesi. Burası da kötü ellere gitmesin. Bunun için patronumuz Ereğli halkı. Onlara iyi davranın. Bugüne kadar sizlere verdiğim önemi, duyduğum güveni hiç aksatmadınız. Bundan sonra da aksatmayacağınıza inanıyorum.”

Başkan Posbıyık, festival süresince yemek hizmeti sunan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibine de plakettakdim etti. Belediye çalışanları, yemeğin ardından düzenlenen müzik etkinliğinde gönüllerince eğlendiler. Çalışanlara zaman zaman Başkan Posbıyık da eşlik etti.




Bu içerik 29.7.2022 13:18:47 tarihinde yayınlandı ve 247 kişi tarafından okundu.

Paylaş;


DİĞER HABERLER
BAŞKAN POSBIYIK, BÖLGEDEKİ ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN POSBIYIK, BÖLGEDEKİ ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BULUŞTU

Kdz . Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde site Kulüp’te basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir... Haberin devamı >
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık: "Halkın haber alma özgürlüğü için büyük bir özveriyle çalışan tüm basın... Haberin devamı >
BAŞKAN POSBIYIK: MUTLU YILLAR AŞKIM EREĞLİ

BAŞKAN POSBIYIK: MUTLU YILLAR AŞKIM EREĞLİ

Kdz . Ereğli  Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  yeni yıl mesajı yayımladı. Başkan Halil Posbıyık, mesajında şu görüşlere yer verdi: &l... Haberin devamı >
TRAFO DEĞİŞİMİ YAPILACAK

TRAFO DEĞİŞİMİ YAPILACAK

Kdz . Ereğli Belediyesi  Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre, 20 Kasım tarihinde planlanan ancak 19 Kasım&rs... Haberin devamı >
4 Aralık Dünya Madenciler Günü kutlu olsun

4 Aralık Dünya Madenciler Günü kutlu olsun

Bu şehrin ve bölgenin kaderini değiştiren, zor koşullarda, yaşamın kıyısında ekmek parası ve ülkesi için çalışan, özverili, koca yürekli madenci ... Haberin devamı >
BAŞKAN POSBIYIK: ATAMIZI SAYGIYLA, MİNNETLE, RAHMETLE ANIYORUZ

BAŞKAN POSBIYIK: ATAMIZI SAYGIYLA, MİNNETLE, RAHMETLE ANIYORUZ

Kdz . Ereğli  Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Posbıyık, ... Haberin devamı >
BAŞKAN POSBIYIK, CUMHURİYETİN 100. YILINI KUTLADI

BAŞKAN POSBIYIK, CUMHURİYETİN 100. YILINI KUTLADI

Kdz .   Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Başkanı Halil Posbıyık’ın  ... Haberin devamı >
KDZ. EREĞLİ’DE 100. YIL SERGİLERİ AÇILDI

KDZ. EREĞLİ’DE 100. YIL SERGİLERİ AÇILDI

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin katkılarıyla Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında  Atatürk Temalı Taş Baskı  S ergisi, ART Grup Karma&... Haberin devamı >
Murat Kaplan, Muhtarlar Günü’nde adaylığını açıkladı

Murat Kaplan, Muhtarlar Günü’nde adaylığını açıkladı

Ereğli esnaflarından Kaplan Elektrik sahibi Murat Kaplan, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Kavaklık Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu resmi olarak açıkladı... Haberin devamı >
YAYIN AKIŞI
NÖBETÇİ ECZANELER

Bugün ( 28 Mart 2024 Perşembe ) Ereğli'de nöbetçi olan eczaneler


YAZICIOĞLU ECZANESİ
KDZ. EREGLI ILÇESI, BAGLIK MAH.ERDEMIR CADDESI 55/A ZONGULDAK Özel Ereğli Anadolu Hastanesi karşısı
03723330533
KEPEZ ECZANESİ
DEVREK YOLU CAD.KAVAKLIK MAH.78/1D KDZ.EREĞLİ
03723220155
Demokrat FM 92.4    Canlı yayınYayın başlamadıysa radyoyu dinlemek için dinle butonuna tıklayın.